Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trial 2018 - 3ος Αγώνας - Σίφνος

Απόβαση του Πανελλήνιου Trial στην Σίφνο!!!

Με σκοπό την αγωνιστική δραστηριοποίηση του ιδιαίτερα ενεργού Σιφνιακού αθλητικού Trialοδυναμικού, το πολύχρωμο «ισορροπιστικό τσίρκο» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Trial θα ταξιδέψει στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί όπου θα συναντήσει μια κεφάτη τοπική ομάδα αθλητών που ασκείται σκληρό, εδώ και λίγα χρόνια, στο βραχώδες Κυκλαδίτικο τοπίο και περιμένει με αγωνία το «βάπτισμα» του πυρός.

Φυσικα όλα τα γνωστά ονόματα του ελληνικού Trial, όπως ο Λευτέρης Πίππος (ΑΡΗΣ, Beta), ο Λευτέρης Καρέτσος (ΜΟΛΠ, Beta) και ο Μάριος Πολυχρονιάδης (ΑΡΗΣ, Gas Gas) οι οποίοι θα μονομαχήσουν στην Κατηγορία A θα δώσουν το παρόν, πάντα μαζί με τους καταξιωμένους Ισίδωρο Τσική (ΜΟΤΟΛΕΒ, Beta) και Γιάννη Παγώνη (ΜΟΛΠ, Beta) αλλά και τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας Β τον ο Γιώργο Τρικαλίτη (ΑΜΛΕΧ, Beta). Οι «γνωστοί ύποπτοι» της κατηγορίας B, ο Γιώργος Διαμαντίδης (ΑΛΑΜΜ, Xaos…) και ο Γιωργος Βεζίρης (ΑΟΛΜΟ, Beta) θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον νεανία πρωταθλητή Junior Αναστάση Αναστασιάδη (ΑΡΗΣ, Beta) και φυσικά την τοπική αρμάδα, τους Νίκο Διαρεμέ, Γιώργο Ατσόνιο, Κώστα Τρούλλο, Απόστολο Μυτιληναίο, Απόστολο Κουλούρη, Νίκο Λίβα και τον Γιάννη Ατσόνιο οι οποίοι ακονίζουν ξίφη και ζυγίζουν καταστάσεις για να πέσουν στην μάχη!

apovasi_trial.jpgΟυσιαστικός αρωγός στην προσπάθεια ο Δήμος Σίφνου! Η Σιφνιακή Λέσχη Φίλων Μηχανοκινητου υποστηρίζει διοργανωτικά τον ΑΡΗ ΑΣ που ακούει νέο αίμα και …..κάτι παθαίνει, τοπικές επιχειρήσεις θα συμβάλλουν στην φιλοξενία των συμμετεχόντων ενώ ιδιαίτερα αθρώα αναμένεται η παρουσία του κοινού στο Κυριακάτικο αγώνα ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10:45 στην περιοχή του Παλιου Φράγματος, 2χλμ μετα το λιμάνι (Καμάρες), στον δρόμο για την πρωτεύουσα Απολλωνία (Συντεταγμένες GPS: 36°59'07 Β - 24°41'.55 Α).

Θα υπάρχουν σημαντικές οικονομικές διευκολύνσεις για την μετάβαση (η οποία πρέπει να γίνει το Σάββατο στις 07:00 – επιστροφή Κυριακή μεσημέρι από Σίφνο) και την διαμονή. Πληροφορίες στο 6931958320

Για να προλάβουμε όλοι μας το πλοίο της επιστροφής, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09:00 !!! 

Σας περιμένουμε!!!